Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Boetedoening

Dateerde de laatste posting alweer van 26 juli? Door een heftige buikgriep was de afgelopen week ook erg kort voor me. Ook heb ik behoorlijk wat tijd gestoken in een (alweer) nieuw design van de site. Reacties hierop zijn van harte welkom. Maar ik denk zelf dat deze lay-out tijdloos en flexibel genoeg is om het weer wat langer mee uit te houden.

Verder heb ik het druk gehad mDat is schrikkenet mijn radio-werkzaamheden. Naast het reguliere programma Rondje Hoorn op zaterdagochtend had ik voor vandaag een sportuitzending gecoördineerd. Hierin had ik mijn debuut als sportverslaggever en ik bracht het er niet best vanaf. Al was het wel heerlijk om de hele middag in een bootje op het IJsselmeer te vertoeven. We deden namelijk verslag van de 10 km open water zwemwedstrijd (Ter Rede van Hoorn) in Hoorn. Een wedstrijd die meetelde voor het Europees Kampioenschap.  En volgende week wacht alweer een nieuwe uitdaging. Een marathonuitzending op zaterdag 8 augustus van waarschijnlijk 6 uur. We hopen daarbij op een optreden van de band Dutchbeat.

En de komende week ook weer frequente updates op Indebanvan.nl! :)

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Marc on

    Hoezo boetedoening ? Dat geldt voor alle anderen bij RH. Jij was er in ieder geval ! Radio maker pur sang.


  • Rob de Greeuw on

    Boetedoening richting de lezers van Indebanvan.nl die een week moesten wachten op een nieuwe posting. :)

    Overigens niet aanstaande zaterdag een optreden van Dutchbeat op Radio Hoorn. Dat wordt waarschijnlijk 15 augustus. Als ik daarvoor toestemming krijg van de programmaleider.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.