Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Gebroken, ook door de bomaanslagen

Een gebroken teen is niet leuk. Ik had zelfs even geen behoefte om te loggen. Natuurlijk heb ik geschreven over de bomaanslagen in Londen en natuurlijk is dat nog steeds relevant. Zelfs over een jaar. Dus ik zal even overleg plegen met mezelf of en wanneer ik het plaats.

De gebroken teen zit, als het goed is nu weer vast aan mijn linkervoet. Alleen hij heeft mijn grote teen, die als spalk diende, nogal omver getrokken. Die wijst dus naar links. Heel eng. Verder heb ik nogal wat vocht vastgehouden. Daardoor raken mijn tenen de grond niet.

Het loopt nogal lastig. Ik voel me een stijve hark en heb overal spierpijn. Voetbal, het zou verboden moeten worden voor mensen vanaf dertig jaar….

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Erika on

    Grinnik! Helemaal mee eens! Herbert heeft tijdens een voetbalwedstrijdje op kamp zijn kniebanden gescheurd! Dat kan dus niet meer op zijn leeftijd! En hij is zeker over de dertig! Sterkte Rob, met je teen!


  • sabine on

    ben blij voor je dat je weer aan het werk bent en hoop dat het nu beter gaat. Enne… houd voortaan nog beter je tegenstanders in de gaten…
    Ik spreek je weer na mijn vakantie :D

    jezus


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.