Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

NASA astronauten in levensgevaar?

Ik heb er het halve acht uur journaal voor gekeken. Gelukkig heb ik nu beschikking over de publieke digitale zender Journaal 24 met, je raadt het al, 24 uur per dag het journaal. Televisie begint zowaar een beetje op internet te lijken. Het journaal kan ik nu tenminste kijken wanneer ik dit wil. Bijna desastreuze problemen met een Space Shuttle waren blijkbaar niet belangrijk genoeg voor de NOS redactie. In ieder geval niet belangrijker dan de geschiedenis van Akzo Nobel. (fijn, nu weet ik dat zij de Pil hebben uitgevonden.)

Spacewalk
Hier het filmpje van ABC News over de problemen van de Space Shuttle. Er wordt zelfs gerefereerd aan het tragische ongeval met de Columbia shuttle waarbij in 2003 alle zeven astronauten omkwamen. Inmiddels hebben de astronauten hun tweede ‘Spacewalk’ achter de rug. De problemen zijn dat echter nog niet. Nasa is momenteel op de grond simulaties aan het uitvoeren waarbij ze er achter proberen te komen of de huidige toestand van de shuttle goed genoeg is om een veilige terugkeer te waarborgen.

Zou het allemaal een stunt zijn om de 2007 remix van Clouds Across the moon van de Rah band opnieuw een hit te maken? Waarom alle moeite? De 1984 versie valt toch niet te overtreffen. (Zie You Tube formaat in de kolom hiernaast.)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.