Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

30 januari 2004, Een Prachtige Dag (Deel 3)

De chronologie op m’n log is de laatste week af en toe een beetje zoek. Maar m’n wereldje staat dan ook behoorlijk op z’n kop. Ik kan je vertellen dat van 1 naar 2 kinderen een grotere verandering is dan van 0 naar 1. Vergeef me ook als ik soms wat laat reageer op reacties van jullie. Gisteren kon ik overigens niet inbellen waardoor ik geen internetverbinding had. Enfin, om er toch een afgerond geheel van te maken: de ontknoping van Kasper’s geboortedag. Jullie kunnen je opmaken voor de epiloog!

12.00 We zaten samen op de bank. De weeën volgden elkaar wel heel snel op. We besloten de tijd eens op te nemen. Er zat nauwelijks een minuut tussen! Snel belden we de verloskundige. Ze zou snel naar ons toe komen. Ondertussen gingen we naar boven.

12.20 De verloskundige was er eindelijk. De bevalling ging nu echt beginnen.

13.03 De baby werd geboren. Ik schrok toen ik de dikke navelstreng om zijn nekje zag zitten. Gelukkig niet te strak. De verloskundige kon hem eenvoudig om de schouders schuiven. Met een slangetje zoog ze de baby uit. Extra belangrijk omdat de baby in het vruchtwater had gepoept. Normaal gesproken moet je dan in het ziekenhuis bevallen. Maar gezien de snelheid van de bevalling was daar geen tijd meer voor.

De verloskundige gaf de baby aan Marielle. Het was een jongen. Weer een zoon! Wat is hij klein. Veel kleiner als Jesse voor m’n gevoel. Na het wegen blijkt dat te kloppen. Zijn geboortegewicht is 300 gram lager. Zijn handjes zijn ook veel kleiner.

De verloskundige kijkt de baby na. Ik hou m’n adem in maar alles is helemaal goed. Hij loopt zelfs een stukje!

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.