Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Americana treasures

LynnEen avond vol Americana Treasures gebracht door Lynn Miles, Mark Erelli en Hayes Carll. Normaal gesproken alleen voor grote zalen maar zaterdag 17 februari in Hoorn voor een select gezelschap van zo’n 100 personen. Zo intiem dat weinig harten niet beroerd zullen worden. Door Lynn Miles die uitblinkt in mooie, breekbare liedjes die verhalen over lange desolate nachtelijke autoritten, het verwerken van stukgelopen relaties en nieuwe onmogelijke
liefdes. Haar gevoel voor humor en een fantastische stem staan garant voor een onderhoud optreden. Ze wordt inmiddels al in één adem genoemd met grootheden als Lucinda Williams en Joni Mitchell.

Mark Erelli is een vertolker van oeroude Western swing, in de stijl van Hotclub Of Cowtown, maar net een tikkeltje anders, met iets meer country- en folkgevoel. Met zijn eenvoudige doch zeer doordachte composities en zijn aangename en kleurrijke stem, weet hij een soort naieve hoop in zijn doorgaans sombere songs te leggen.

De Texaanse singer/songwiter Hayes Carll brengt loepzuivere countryrock. Hij wordt vergeleken met Bob Dylan, Townes van Zandt en Steve Earl. Door samenwerking met o.a. Guy Clark en Ray Wylie Hubbard en zijn zeer overtuigende optreden tijdens Blue Highways in 2006, heeft hij inmiddels wel bewezen tot de top van de hedendaagse singer-songwriters te behoren.Hayes_1

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Americana Treasures is inmiddels begonnen. Zaterdag 17 februari in Het Huis Verloren, Hoorn. De entree voor deze drie adembenemende artiesten is slechts € 15,-. Reserveren doe je via info@peticantus.nl of telefonisch via 0229 261662.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.