Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Anastacia is back!

Het jaar 2003 was een bewogen jaar voor Anastacia. In januari werd bij haar borstkanker geconstateerd en begon een lange reeks ingrijpende therapieën. Dankzij haar ongelofelijke wilskracht en doorzettingsvermogen overwon Anastacia haar ziekte. Kort nadat ze door de dokter genezen was verklaard, was Anastacia alweer in de studio te vinden om nieuw materiaal op te nemen met als eerste resultaat de single Left Outside Alone die 15 maart uitkomt.

Hoewel Left Outside Alone weer een karakteristiek Anastacia-nummer is, heeft ze voor de single en haar nieuwe album toch een andere muzikale benadering gekozen: “Ik wilde naar een meer rockgeoriënteerde sound toe en die keuze heeft het album veel goed gedaan. Ik heb mezelf als componist en tekstschrijver uitgedaagd en ben daarom ontzettend blij met dit album.”

Left Outside Alone is de eerste single van het derde album dat simpelweg Anastacia is getiteld en op 29 maart uitkomt. Het nieuwe album is de opvolger van Not That Kind en Freak Of Nature die in totaal wereldwijd meer dan tien miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Volgens eigen zeggen is Anastacia haar persoonlijkste en belangrijkste werk tot nu toe en afgaand op wat Anastacia het afgelopen jaar heeft doorstaan, is dat zeer goed voor te stellen.

Bron:anastacia.com

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Roesje on

    Nou ik vond haar altijd al een superbabe! Ben heel benieuwd naar die nieuwe album van haar. :D


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.