Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Beef vs Tiesto

‘Nee dit is gewoon Tiësto uit Breda man, zet af die shit. Hij ziet eruit als een heel aardige gast, maar deze vorm van entertainment is nog walgelijker dan dat McDonald’s voedsel mag verkopen. Het staat bij mij niet in het vakje muziek. Dit staat bij mijn Telsell-catalogus. Hoe stupid kan het gewoon? Je ziet hem toch ook staan: hahaha? Hij heeft alle reden tot lachen, maar vergelijk hem niet met mij!

Tiësto zal zeggen: het maakt me niet uit dat mijn kind later dom en inhoudsloos wordt. Ga naar Tiësto en je stompt af. onwil, onmacht en leegheid zit ‘m wel in het intellectuele erfgoed van een artiest. Denkvermogen, intelligentie, warmte, mededogen, daar draait muziek om als het goed is. Dus Tiësto: zeg gewoon heel eerlijk dat je wilt springen met een pil in je mik. Supergaaf. Maar met mate vriend, want dit is niet goed voor de mensheid.’

Koen van de kut-band Beef in Oor.

Nooit maar dan ook echt nooit meer zal ik Beef nog op de radio draaien. Nooit zal ik meer een cd van ze kopen. Ik vervloek ze. Ik walg van deze band. Als je zo over een collega durft te praten, stel je voor mij nog minder voor als een amoebe. Wie mijn Beef-cd wil hebben, mag hem gratis ophalen. In vierentwintigduizend miljoen stukjes. Eikels.

Share : facebooktwittergoogle plus15 Responses

Leave us a comment


 • Jedimaster on

  hahaha


 • NanaM on

  maar daar lig ik wakker van!!! :o


 • Materialgirl on

  Ik heb het cd-tje van beef al, anders zou ik hem zo bij je komen halen! :o Hej take it easy zou ik zeggen! :D


 • sAmMe on

  ghaha nie alles te serieus neme vriend!!
  (jaja….n 4e beefaanhanger ;) )


 • Sondar on

  En koen heeft helemaal gelijk…
  ;)


 • Jordan on

  Zielig hoor zo’n nep artiest he die gozer!! Zit over pillen te zeiken terwijl zijn muziek ook met drugs geassocieerd wordt!! Echt te triest dat je zulke dingen zegt. Misschien meent ie het wel niet, maar de gemiddelde lezer denkt nu wel zo. En wat nou inhoudloos!! Haha hollandse reggae, dat is pas inhoudloos, verzin eens iets nieuws man, alles klinkt hetzelfde, stelletje losers die Bief “stuk”ezels..


 • the bassment on

  wat een eikel is die koen zeg..
  toen ik het las op de tiesto website heb k gelijk maar een berichtje achtergelaten in het gastenboek van bief
  alhier mijn berichtje:
  ok jullie vinden tiesto niks???
  niet open-minded mischien??
  die gast is drie keer uitgeroepen tot beste DJ van de wereld en jullie zijken hem nog af dat hij inhoudloos is en walgelijker dan het eten van de Mc?? als je zo met je collega’s moet omgaan dan ben je wat mij betreft een totale loser dat je je omhoog moet halen door andere naar beneden te halen omdat ze nou eenmaal meer bereikt hebben dan jullie.
  ik walg van deze uitspraken. er zijn volksstammen die wel van deze muziek houden en dan noemen jullie het inhudloos…. volgens mij hebben jullie nog nooit goed naar deze muziek geluisterd . ik krijg heel erg het idee dat jullie alleen maar in jullie stonde raggae wereldje leven en niet om je heen kijken.
  wat mij betreft krijgen jullie een radio boycot of zoiets (voor zover jullie al gedraait worden)


 • sAmMe on

  jullie jullie jullie??
  k wist niet dat koen meerdere persoonlijkheden had? meervoud?? … over vooroordelen gesproken…..


 • Jedimaster on

  haha


 • Dreadlockmomma on

  Beef rocks 8) • Biefstuk on

  Bief wie?? oohhh biefstuk :? oh beef de groep, nooit van gehoord, zal wel geen inhoud hebben!! Maken ze Reggae, ach dat is allang passé, samen gestorven met de persoon die het echt kon maken, mr Marley!!


 • nix on

  Tiesto is ook poep. Beef heeft gelijk en op Pinkpop ga ik lekker genieten van Beef en gelukkig dit jaar geen Tiesto want die hoort alleen op het Sinterklaasfeest van Ernst Bobby en de Rest thuis!


 • :D on

  :D :D :D :D :D :D :D :D


 • Rob on

  Geen Tiesto maar wel Faitless. En dat is natuurlijk net zo “flut”. Voor jullie “serieuze” muziekliefhebbers dan.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.