Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Celine Dion Taking Chances nieuwe single

Taking Chances heet de nieuwe single van Celine Dion en van mij krijgt ze inderdaad een nieuwe kans. Toen ik het nummer voor het eerst hoorde, had ik niet eens door dat het Celine Dion was. Eindelijk een keer geen toonladders maar gewoon een mooi nummer en erg goed gezongen.

Het origineel van dit nummer is van Platinum Weird, de nieuwe band van Dave Stewart. (Eurythmics) Het nummer is dan ook mede van zijn hand. De originele versie heeft reeds gefigureerd in de televisieserie Moonlight die volgens mij nog niet in Nederland is te zien. Het origineel van Platinum Weird begint wat weifelend maar als het nummer eenmaal op volle sterkte is, is deze versie ook niet versmaden. De versie van Celine Dion vind ik alleen net een ietsjepietsje beter. :)

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Rick on

    Ik ben het volledig met je eens. Meestal gruwel ik van haar maar dit is echt een positieve uitzondering.


  • marcella on

    Wat heb ik een respect voor deze vrouw! Hoorde dat ze 200 miljoen albums heeft verkocht…omg!!!!

    Optreden in de Arena in juni! Dat zal wel de laatste performance van deze grande dame in NL worden, twijfel toch ernstig aan mijn eerdeer standpunt; te duur!
    Ik denk dat ik toch een bezoekje aan dit concert ga brengen (al zal ik niet aan My heart will go on kunnen ontsnappen ;(


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.