Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De gemeente communiceert

Okee, ze hadden een brief gestuurd. Een jaartje geleden of zo. Dat er extra parkeerplaatsen gecreëerd zouden worden. Perfect natuurlijk. Ik kan m’n auto altijd wel kwijt in de straat. Maar meer is natuurlijk altijd beter. Ook zouden ze iets aan een of ander verwaarloosd bankje doen. Prima initiatief. Nodigt alleen maar uit tot vandalisme. Of ze het bankje zouden slopen of opknappen, weet ik niet meer. Het is inmiddels al maanden geleden dat we de brief ontvingen.

Maar ik kon me niets herinneren over het kappen van tientallen bomen in de straat. Het was wel gelijk een stuk lichter in de straat. Maar toch… Ze staan op plaatsen waar toch geen parkeerruimte kan worden gecreëerd. Dan wordt de straat wel erg smal om door te rijden. En de bomen bij de huidige parkeerplaatsen staan er nog. Haal die dan weg. Dan blijven de auto’s tenminste verschoond van die gore luizenpis die ons land momenteel teistert.

Als jullie het leuk vinden wil ik best een briefwisseling met de gemeente opstarten. Maar dat doe ik dan alleen voor jullie.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.