Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De mening van Clint

Volgens Clint Eastwood is de muziekindustrie tegenwoordig zo gefocust op visuele aspecten, dat de heren en dames muzikanten de muziek uit het oog, eh oor, zijn verloren. Clint Eastwood zei blij te zijn in de jaren ’40 opgegroeid te zijn, omdar er toen nog echt interessante muzikale innovaties werden gedaan. Hedendaagse muziek is volgens Eastwood te visueel. De focus ligt niet meer op de muziek zelf en daardoor stelt die muziek niet zo veel meer voor. Dit zei Eastwood onlangs tijdens de Hollywood Reporter/Billboard Film and TV Music conferentie in Hollywood. Dat betekent echter niet dat Eastwood alle muziek afwimpelt als overbodig, maar de nadruk van de meeste muziek ligt teveel op het visuele spektakel om de muziek heen. Desondanks zei Eastwood onder de indruk te zijn van sommige aspecten van rap. Vooral op tekstueel niveau is hij regelmatig onder de indruk, op het type nummers van ‘your mother is a bitch’ na. Tevens zijn de muzikanten en hun producenten volgens de filmmaker teveel op zoek naar een hit.
Dat Clint Eastwood niet alleen een begenadigd acteur en regisseur is, is algemeen bekend. Maar dat hij ook muziek voor zijn eigen films componeert, onlangs nog voor Mystic River, en dat hij een eigen platenlabel, Malpaso Records, heeft is minder bekend.

[bron: planet]

En ik dacht nog wel dat ik de enige was. Ooit was er nog een tijd dat lelijkerds als Alison Moyet, Meatloaf en Christopher Cross in de top 40 stonden.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.