Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Een storm in een glas water

Gisteravond hebben we een DVD gekeken! De beide videorecorders liepen voor respectievelijk Luifel & Luifel op Veronica en de film Falcone op RTL5. Toen we de dvd-speler kochten, bijna twee jaar geleden, kregen we er drie films bij. Twee daarvan hebben we al eens gekeken maar eentje stond nog steeds ongezien in de boekenkast: The perfect storm. Had ik hem maar gewoon laten staan.

Op de DVD is enorm uitgepakt met 3 documentaires, 2 verschillende commentaren en diverse links naar het internet. Ze hadden beter meer aandacht aan de film kunnen besteden. Eigenlijk wilde ik hem na een half uur al afzetten maar heb hem toch maar uitgezeten. Als je langs m’n kleedje komt op koninginnedag, wil je hem dan alsjeblieft meenemen?

Vanavond een herkansing. Ook dan kijken we een DVD. Want Nederland 3 zendt om 21.00 de derde aflevering van Country USA uit (met Ryan Adams!!!) en RTL5 de tweede aflevering van de serie over de SAS. En het is nu eenmaal niet verstandig iets rechtstreeks te kijken met een pasgeboren baby’tje.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • rob on

    En Steve Earle!


  • scoobz on

    ah ga zeker kijken,bedankt voor de tip!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.