Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Geen Prijs

Voor schrijvers in Nederland is het sappelen. Twee uur heen. Twee uur terug. Vervoerskosten 25 euro. Lunchkosten 10 euro.. Geen prijs.

En de winnaar van de AANMOEDIGINGS-prijs verontschuldigde zich. Reeds vijf boeken van zijn hand liggen er in de winkel. Maar 1000 euro is 1000 euro. En hij moet ook eten. En z’n verhaal was steengoed. Daar kan ik nog heel wat van leren.

Niet van alle tien de nominaties overigens. Maar dat kun je zelf beoordelen. Door het tijdschrift te kopen waar de verhalen in staan en mijn inzending hierboven te lezen.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Remco on

    Misschien een nieuwe kans. Voor al degenen die de sneeuwvlokjes van romantiek al zien dwarrelen is er door FOK!, Sp!ts en de NCRV het volgende georganiseerd; het kerstverhaal 2004. Een schrijfcompetitie waarin jij via http://www.hetkerstverhaal.nl wordt uitgedaagd om binnen 450 woorden het ultieme kerstverhaal te schrijven. Succes


  • Rob on

    Thanks. By the way, een dergelijk initiatief was er vorig jaar op web-log.nl. Alleen schreef iedereen telkens een stukje en maakten we met z’n allen zo een heel weird vervolgverhaal. Zal binnenkort het linkje eens opsnorren.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.