Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Het CD-paradijs

De supermarkten in Frankrijk zijn complete warenhuizen met behalve levens-middelen ook een grote nonfood-afdeling. Sommige van hen hebben het inmiddels ook in Nederland mondjesmaat doorgebroken cd-scan-systeem. En dan niet zoals bij V & D alleen de Top 100 waardoor je bij elke cd de lullige opmerking krijgt dat er geen geluidsfragmenten beschikbaar zijn. Nee, er staan gewoon 1,2 miljoen cd’s voor je klaar.

Ik heb er vandaag (13 april) dan ook heel wat beluisterd. Travis gaat toch op m’n kooplijstje, de nieuwe N.E.R.D. is stiekum een heerlijke plaat, Joss Stone is een fantastische ontdekking, het een-na-laatste album van Ashanti moet ik ook hebben, The best of van Rod Stewart (vanzelfsprekend een dubbelaar) gaat ook op m’n longlist en ik heb mezelf voorgenomen op zoek te gaan naar een cd-box van Leonard Cohen. Volgens mij vind ik alles goed wat die man heeft uitgebracht.

Ik heb ook nog iets gekocht vandaag (13 april): Calvin Russell, in dienst bij het Parijse last call-label. Stel je een cd vol liedjes voor waar Michael de Jong en Herman Brood samen aan gewerkt hebben. Neil Young zou dan meegeschreven hebben aan de gitaarsolo’s. Zijn stem bevat de rauwheid van Michael de Jong en de soul van Herman Brood. De bijgevoegde DVD vol videoclips en een live-optreden uit 1995 maakt dit een aanschaf om te koesteren.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.