Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Hoogzwangere vrouw in Big Brother?

Zal het wat worden met de nieuwe tv-zender van John de Mol? Vanaf september zullen we het beleven, met onder andere bewezen successen zoals een nieuwe Big Brother-serie.

Ook John de Mol weet dat er ethische grenzen zullen moeten worden overschreden om van deze Big Brother net zo’n succes te maken. BB-hoofdredacteur Hummie van de Tonnekreek is zich er ook bewust van. Ze is driftig op zoek naar een kandidate die zes of zeven maanden in verwachting is. Want een hoogzwangere vrouw in het Big Brother huis zal de kijkcijfers tot ongekende hoogte doen stijgen, denken de programma-makers.

Volgens Van de Tonnekreek is een bevalling op tv geen probleem, omdat er al bevallingsprogramma’s bestaan. Maar is het niet zo dat zwangere vrouwen stress moeten vermijden? De wetenschap dat 24 uur per dag de camera alles wat je doet registreert, en elke week de bijna ondraaglijke spanning wie er weggestemd zal worden…

Het zal niet de eerste bevalling op de Nederlandse televisie worden, maar misschien wel het eerste doodgeboren kindje. En mocht het allemaal doorgang vinden, laat het dan alsjeblieft een alleenstaande vrouw zijn. Want om als vader de drie spannendste maanden én de zwangerschap te moeten missen is bijna crimineel te noemen.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.