Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

I want my Eminem!!!

Heerlijk zo’n weekje vakantie in Frankrijk. Ik kan het iedereen aanraden. Helaas voor jullie en voor mezelf heb ik het mooie weer daar achtergelaten. Ik ben morgen dan ook vast verkouden.

Out of focus

Op vakantie gaan mijn gedachten altijd overal en nergens heen. Dus ik ben nog niet geheel gefocused. Maar toch is daar weer een posting. Voor de soundtrack van onze vakantie had ik ook wat oudere albums uit de kast getrokken zoals The Eminem Show, het derde soloalbum van de geblondeerde rapper. Toen op de toppen van zijn roem, want bijna gelijktijdig bestormde hij ook de bioscoopzalen met 8 mile.

Eminem

Gangstas & Bitches

Het groepsalbum met D12 was even geniaal. De producties daarna vallen me echter zwaar tegen. En ik begrijp het niet. Vandaar mijn noodkreet: I want my Eminem! De Eminem zoals op de eerste drie albums, met D12 en vooral van Lose it van de 8 mile soundtrack. Zijn gastoptredens bij 50 en Obi Trice zijn fenomenaal. Zijn vierde album Encore is echter een overbodige toegift.

Maar wacht eens even. Ik realiseer me nu opeens iets. Encore. Toegift. Zijn hitsverzameling heet Curtain Call… Betekent dit dat Eminem er reeds mee gestopt is? Laten we het niet hopen. Anders houden we alleen nog maar de gangstas met hun bitches over.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • samantha on

    jah eminem is gestopt voor zover ik weet!!:'(

    wat ik super erg vind want ben een van z’n grootste fans,, I love eminem till the dead!!!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.