Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kopieerbeveiliging Coldplay

Er mag dan één iemand het er niet mee eens zijn (Parool-journalist Jerry Goossens), maar over het algemeen kunnen we stellen dat Coldplay met X & Y een van de beste albums van 2005 heeft gemaakt. Toch adviseer ik je even goed na te denken voordat je tot aanschaf overgaat. Je kunt de cd namelijk niet op je Ipod beluisteren, vanwege de kopieerbeveiliging. Ik heb besloten de cd terug te brengen naar de winkel en hem toch maar te downloaden.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


 • Kali on

  Wij hebben gisteren een soortgelijke ervaring gehad met de genoemde cd van Coldplay :(
  De kopieerbeveiliging gaat zelfs zover dat je hem ook niet met de cd-speler van pc kunt afspelen. Het enige toestel waarop we hem konden afspelen zonder hinderlijk gekraak was mijn ouderwetse CD speler (bouwjaar 1989, merk Sony)
  We hebben er ook ff aangedacht om hem terug te brengen, maar hebben het omwille van de mooie muziek niet gedaan.
  ’t is balen ja, nu worden de kopers van cd’s bestraft die gewoon muziek willen beluisteren en niet de massakopieerders die nepspullen op de markt willen brengen.


 • Rob on

  Natuurlijk heb ik hem ook niet teruggebracht. :) Ik heb wel de cd nog speciaal voor mijn Ipod (uiteraard legaal) gedownload. Dus Coldplay (lees: de platenmaatschappij) heeft goed aan me verdiend.

  Als je de cd op je pc af wilt spelen, daarvoor zit een speciaal programmaatje op de cd meegeleverd. Dus dat moet lukken. Ik denk wel dat dit de laatste cd met kopieerbeveiliging is, die ik heb gekocht. (behalve Tom McRae dan.)


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.