Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuw album Ryan Adams

Het album Love is hell van Ryan Adams wordt alsnog uitgebracht. Platenmaatschappij Lost Highway was in eerste instantie niet zo blij met het resultaat dat omschreven werd als “veel te deprimerend”. Het album wordt in twee delen uitgegeven. 4 november komt de eerste ep met 6 nummers uit. 9 december verschijnt een tweede ep met acht nummers. Tegelijk met de eerste ep verschijnt ook het full length-album Rock ‘N’ Roll.

Er is ook nog steeds sprake van een box met twee nog niet eerder uitgebrachte albums van Ryan met zijn zijproject The Pinkhearts, genaamd ’48 Hours’ en ‘The Suicide Handbook’. Ik vraag me echter af of die albums wel bestaan. Ryan is namelijk ook erg goed met het verspreiden van roddels.

Zo moet er voor het einde van het jaar ook nog een boxset uitkomen met daarop sessies die Adams opnam met producers Scott Litt en Michael Blair.

We zullen het allemaal afwachten

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • rob on

    Ze zeiden destijds van Demolition ook dat het een tussendoortje was met “leftovers”. Maar als de komende cd’s hetzelfde niveau hebben, mag hij van mij ieder jaar 5 cd’s uitbrengen.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.