Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Radiohead blijft experimenteren

En weer toont Radiohead één van de meest vooruitstrevende bands te zijn. Al maanden wordt gespeculeerd over een nieuwe cd en opeens is hij er. Zonder er nog iets van te hebben gehoord kan ik al vertellen dat het een heel bijzonder album is geworden. Voor de downloadversie is namelijk geen vaste prijs vastgesteld. Je kunt zelf bepalen voor hoeveel je het nieuwe album In Rainbows wilt downloaden. Al is het één eurocent.

Er zit toekomst in muziek

Radiohead_new_cd_in_rainbowsUit het experiment van Radiohead wordt één ding duidelijk: er zit nog genoeg toekomst in muziek. Gemiddeld wordt de cd namelijk voor € 10 gedownload. Bijna niemand doet dit voor een eurocent. In december verschijnt het album in de winkel. Dan in de vorm van een discbox, met daarin de fysieke CD, een extra CD met bonustracks en de vinylversie. De prijs van dit uitgebreide pakket wordt € 55 . De tien nieuwe tracks zijn vanaf 10 oktober te downloaden.

Ik ga voor allebei want wachten tot september dat duurt me te lang. En wederom zo’n unieke uitgave van Radiohead, die moet ik gewoon in mijn bezit hebben.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.