Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Solo morgen op Nederland 3

Werkstress was er de oorzaak van waardoor ik het VIP concert van Solo moest missen. Maar morgen volgt er een herkansing. Ook voor iedereen die er verder niet bij kon zijn.

Om 15.30u kan heel Nederland getuige zijn van een magisch moment in het televisieprogramma NPS Arena op NED 3. Solo zal daar namelijk Come back to me spelen en er gaat gepraat worden met onze favoriete presentatrice, Hadassah de Boer.
Met hun vorige album stonden ze maar liefst één week in de Album top 100 (op nummer 99). Met de hulp van Hadassah zal dat met het nieuwe album ongetwijfeld weer lukken. En dat interview met Michiel Flamman alias J. Perkin alias Solo (samen met Simon Gitsels, Rowin Tettero en Reyer Zwart), dat komt er!

P.S. Wanneer krijgt hun label Excelsior nu eindelijk eens het predikaat Koninklijke?

Share : facebooktwittergoogle plus3 Responses

Leave us a comment


 • nighthawk on

  kan het zijn dat ik jou op blog radio heb gehoord??


 • Rob on

  Ja, dat was wel even verrassing. Zonder voorgesprekje bleek ik opeens midden in een interview te zitten met een man die Jantje Smit (eh, sorry ik bedoel natuurlijk Jan.) schaarde onder de artiesten waarvan ik vind dat ze “eerlijke muziek” maken. Maar een tekst als:

  Een dans als de tango heeft z’n eigen taal,
  het leven is niet meer zo stil.
  Iedere beweging haar eigen verhaal,
  vertel me zoveel als je wil.

  maakt op mij toch niet bepaald een oprechte indruk. Dus toen was het interview eigenlijk al klaar. Maar opeens zei hij:”Jij gaat naar Spanner toe in Ahoy!” Dus ik dacht ik ga kaartjes winnen. Maar helaas, dat was niet het geval.

  Maarre, waarom vernoemd een filmfreak zich naar de film Nighthawks?


 • Oof on

  Ik heb op mijn log foto’s staan van Solo in Rotown en van het instore optreden dat hij eerder die dag deed bij Plato. Feel free to neem een kijkje.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.