Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Vandaag gehoord

“De trein naar Amsterdam kan vandaag wegens een technische storing niet rijden.”

Even later reed de bewuste trein leeg aan onze neus voorbij. Zijn dit dezelfde mensen die ons zeggen de auto te laten staan en te reizen met het o zo betrouwbare openbaar vervoer?

Het werd vanmorgen overigens nog leuker. Een heuse slapstick. De NS wilde namelijk laten zien dat ze gevoel voor humor hebben. De eerstvolgende trein, een sneltrein, zou aankomen op spoor 1. Maar dat veranderde. Iedereen liep zoals opgedragen en masse naar spoor 2. In de film zou het versneld afgespeeld worden.

Terwijl iedereen op spoor 2 stond te wachten was daar de omroepster met een herstelbericht. Daar ging iedereen weer. Terug naar spoor 1. Het was nu toch wel erg druk op het perron. Om mijn kans op een zitplaats te garanderen besloot ik een toeslagkaartje voor de 1e klas te kopen.

Ik kon inderdaad plaatsnemen in de 1e klas. Maar dan wel staand. Ik was geschokt toen ik hoorde dat de man die naast mij stond, geen toeslagkaartje had. Die kon zeker rekenen op een vette boete als de conducteur kwam controleren.

Maar de conducteur kwam niet. Ik kwam wel een half uur te laat op m’n werk. Zeker weten dat het de schuld was van de NS dat ik moest overwerken en pas thuis was om 22:30…

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Lonneke on

    lang leve de NS!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.