Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Vragen des levens

Ik heb onze stofzuiger gisteravond gesloopt. Met de slang in de hand deed ik een stap naar voren en met een ruk dwong ik de stofzuiger mij gedwee te volgen. Er volgde een krak en ik bleef verbaasd achter met een los bungelende slang in mijn handen. De stofzuiger had zich niet verroerd. Ondanks al mijn technische inzicht lukte het niet de slang weer vast te koppelen aan de stofzuiger. Ach, het was toch al een onding. Bij elke stap die je deed werd de stekker naar binnen geslurpt waardoor je een reikwijdte van 30 centimeter had.

Dat het een Philips was deed er overduidelijk niet toe. Nu staan we voor een dilemma: kopen we weer een merk-stofzuiger of gaan we voor de goedkopere variant wat zeker de helft in de aanschafprijs scheelt. Of gaan die nog sneller stuk?

Het tweede dilemma: stofzuigerzak of filter? Over de slang zijn we het al eens. Zo’n telescoopding is erg handig met onze verschillende lengtes.

Wie helpt ons de andere knopen door te hakken?

Share : facebooktwittergoogle plus6 Responses

Leave us a comment


 • Michel on

  wat een dom gelul zeg :(


 • Rob de Greeuw on

  Je zou eens een dagje mee moeten lopen hier op het werk. Dat overstijgt zelden het poep- en piesniveau. Dan is dit nog van betrekkelijk hoog niveau, zo aan het einde van de werkdag. Maar ik ga broeien op wat intellectueelers. (is dat Nederlands?)


 • garfan on

  Ik mag dat wel; die logjes over de kale, dagelijkse werkelijkheid.
  (Maar ik heb helaas geen advies.)


 • Partyanimal on

  Neem naaislee, die zuigt als een miele! 8)


 • Nicelady on

  Mwhoehahahahaha!!!!!


 • Marian Gieling on

  Ik zou een siemens kopen heel vaak in de aanbieding bij scheer en foppen niet duur wel goed.Succes


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.