Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

3 Responses

Leave us a comment


 • marc on

  Je baas is een echte sukkel. De beste tekstschrijver van Nederland voor de toekomst laten gaan. Veel succes bij je oude baas. Zo zie je maar, niet al het nieuwe is verbetering. Soms kun je alles beter bij het oude laten. Mooie levenservaring ! Jij komt er zeker.


 • 'baas' on

  Beste Rob,

  Wat je schrijft op jouw website vind ik allemaal best, maar ik ben geen sukkel en laat me ook niet graag zo betitelen door de eerste de beste bezoeker van jouw site. Je hebt per slot van rekening zelf je baan opgezegd, van mij had je mogen blijven. Maar jij kon niet aarden en had moeite met de terechte (opbouwende) kritiek die wij op jouw werk hadden. Als iets goed is, hoor je het en als het niet goed is, hoor je het ook. Je hebt zelf je droom niet waargemaakt. Daar kunnen wij niets aan veranderen. Dat je je omgeving anders wil doen geloven, mag ook van mij. Maar probeer wel met je voetjes op de grond te blijven staan. Succes met waar je wel goed in bent.

  ‘Baas Sukkel’


 • rob on

  Leuk om te lezen dat mijn “kunst” zo veel reacties oproept. Liever lees ik echter wat jullie daar van vinden, dan wat jullie er in lezen. Nu ben ik namelijk wel genoodzaakt om te reageren.

  Ik mocht dus van je blijven, Maarten. Ondanks de opbouwende kritiek. (Deze laatste zin mocht ik dus eigenlijk niet opschrijven, omdat hij niet compleet is.)

  Mag ik misschien ons gesprek voor de paasdagen bij je in herinnering roepen? Dat ik toch wel tegenviel en te veel begeleiding nodig had en dat de kwaliteit snel omhoog moest. (Veel te lange zin, Rob) Ik moest voor mezelf maar bepalen of ik dat kon. Dat was drie dagen voor het einde van mijn proeftijd.

  Ieder weldenkend mens weet dat dit in zo’n korte tijd niet is te realiseren. Welke conclusie kon ik anders trekken? (Geen verleden tijd, Rob!)

  De laatste dagen van een proeftijd, moet je iemand toch wel het gevoel geven dat het goed zit. Dat stel je niet uit tot de laatste dag. Zo ga je niet met mensen om.

  Jij wilde mijn schrijfstijl veranderen. Misschien verander ik hiermee je managementstijl.

  P.S. De sleutel stuur ik vandaag op.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.