Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Within Temptation op 1 in de States

Ik geloofde mijn ogTemptationen niet. De Nederlandse band Within Temptation binnengekomen op nummer 1 in Amerika? Niet met een single maar meteen met het hele album. The Heart Of Everything heet de nieuwe plaat die onlangs is verschenen. Hier in Nederland zijn we inmiddels een beetje Within Temptation-moe maar in Amerika blijkbaar nog niet. Sterker nog, het moet er allemaal nog beginnen.

Amerika staat er natuurlijk bekend om dat alles grootser moet dan welk ander land dan ook. Als je daar een kopje koffie bestelt krijg je gelijk een literbeker. Zo is het ook met de hitlijsten die inmiddels niet meer op twee handen zijn te tellen. Zo is daar ook een hitlijst voor bands die nog niet eerder in de VS zijn uitgebracht, de Heatseeker Charts, en daar is Within Temptation dus op 1 binnen gekomen.

Billboard belangrijkste hitlijst sinds 1955

Op de radiostations wordt What Have You Done, de eerste single van het album, reeds regelmatig gedraaid, waardoor de band op dit moment ook op 32 in de Active Airplay Charts te vinden is. Maar we weten allemaal al sinds de Tom Collins show dat de enige hitlijst die er echt toe doet in Amerika de Billboard Hot 100 is. In september gaat Within Temptation touren langs de grote steden in de VS en Canada. Laten we hopen dat ze vervolgens de Billboard hot 100 torenhoog in geschoten worden.

Misschien leuk om nog even een videootje over de nummer 1 van Within Temptation te bekijken?

bronnen: Nu.nl, Zoomin.tv en Novum Nieuws

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.