Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuwe Superman film Man of Steel 14 juni in de bioscoop

De nieuwe Superman film Man of Steel is in aantocht! Deze week heeft filmmaatschappij Warner Bros. Pictures een featurette van maar liefst 13 minuten gepubliceerd over de nieuwe Superman film Man of Steel. 14 juni gaat de nieuwe Superman film Man of Steel eindelijk in de bioscoop draaien. Nog eventjes geduld dus.

Aan de door Zack Snyder geregiseerde Superman film Man of Steel doen onder andere Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne en Russell Crowe mee. Genoeg bekende namen dus in de nieuwe Superman film Man of Steel.

Het verhaal van de nieuwe Superman film Man of Steel klinkt bekend in de oren: een jongeman komt er achter dat hij over buitengewone krachten beschikt en geen aardling is. Hij probeert te ontdekken waar hij vandaan komt en waarom hij op Aarde is. Aan hem de schone taak om de aarde te redden van haar ondergang. Alle hoop van de mensheid is op hem gericht!

Henry Cavill als Superman in 'Man Of Steel'

Henry Cavill als Superman in ‘Man Of Steel’

Update 11 juni:
Een paar dagen voor de première van de nieuwe Superman film Man of Steel in de Nederlandse bioscopen is bekend geworden dat er een sequel komt. Hoofdrolspeler Henry Cavill zal hierin de rol van Superman wederom oppakken.Ook Zack Snyder, regisseur van Man of Steel, heeft toegezegd. Het is nog onbekend of Christopher Nolan (Memento, Inception, Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises) ook zijn medewerking weer zal geven aan de Superman sequel.

De verhalen over de nieuwe Superman film Man of Steel zijn veelbelovend: een stuk donkerder en grimmiger. Voor camp is in deze Superman film Man of Steel geen plaats.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.