Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kort Indie: Goldmyth, Panama en Annabel Allum

Goldmyth-Panama-Annabel Allum

Waar goede albums steeds zeldzamer lijken te worden, hebben sommige artiesten al moeite met het concept van een EP. Maar zoals altijd hebben we ook hier een aantal voorbeelden gevonden die laten horen hoe het moet.

Goldmyth

Goldmyth komt net als Imagine Dragons, Neon Trees en The Aces uit Provo, Utah. Ze is een klassiek getrainde harpist en dat instrument hoor je dan ook veel terug in haar muziek. De hemelse melodieen geven de EP “Faded Dream” een rustgevend karakter.

Panama

De band Panama heeft al wat aandacht gekregen in thuisland Australie, maar ook in de UK en VS is over de band geschreven.

De muziek van Panama is een vrij bijzondere combinatie: hun redelijk traditionele poprock wordt namelijk gecombineerd met tropical house invloeden. En aangezien het laatstgenoemde genre al weer enigszins op zijn retour is doemt de vraag op hoe de toekomst van Panama er uitziet.

Zolang er sprake is van een sterke melodie gaat het goed, maar de EP “Hope For Something” bevat ook een aantal mindere tracks. Overall kun je echter een aantal prima kwartiertjes met deze EP hebben.

Annabel Allum

Annabel Allum is een ander verhaal. Heerlijke onstuimige indierock, vaak voorzien van een gruizig gitaargeluid. Het zorgt voor een mooi contrast met haar kristalheldere stem.

Alle vier liedjes klokken rond de 3 minuten zodat je na een klein kwartier alweer op play moet drukken, maar dat doen we graag!

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply