Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Whole lotta going on

Eén schamel berichtje deze week. Met de focus zit het duidelijk nog niet goed. Achter de schermen zijn we echter zeer druk bezig. Onder andere met de zangeres Rose die in 2002 reeds debuteerde met een fijne soulplaat. Haar tweede is onlangs verschenen. Volgende week opent ze wellicht de in meerdere opzichten megaconcerten van Solomon Burke én ze komt binnenkort langs in het Muziekcafe!

Susan Smit

MoSusansmitmenteel ben ik ook een beetje in de ban van Susan Smit waarvan ik afgelopen donderdag een lezing bezocht. Ze is boekrecensente, onder andere voor het televisieprogramma Goedemorgen Nederland. Daarnaast heeft ze de roman Elena’s vlucht op haar naam staan, welke door vele critici de hemel in is geprezen. Ze heeft een boek geschreven over alternatieve therapieen en de doorleefde wijsheid van een groot aantal vrouwen op leeftijd de wereld in geslingerd.

Maar ze staat nog het meest bekend als moderne heks. Een eeuwenoude natuurreligie die verdoemd werd door het christendom door heksen gelijk te stellen aan de duivel. Maar het blijkt dat hekserij nog volop beoefend wordt. Een religie die helemaal niets te maken heeft met zwarte magie of het opeten van kleine kindertjes maar waarin de liefde voor de natuur en elkaar centraal staat.

Tom McRae

Gisteren was ik in de Melkweg bij het concert van Tom McRae. Ook hiervan volgt nog een reflectie in het Muziekcafe. Morgen het grote nieuws omtrent Silje Nergaard en aandacht voor Julian Sas. En natuurlijk ook weer een nieuw nummer in de jukebox. Zei ik dat ik veel te doen had? Ach, valt wel mee.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.