Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Monumentale radio uitzending

Zaterdag was er in de ochtendshow van Radio Hoorn natuurlijk aandacht voor de Open Monumentendag en sprak ik zowaar een vaste luisteraar. Het is altijd leuk om erachter te komen dat er meer mensen luisteren dan je denkt. In het tweede uur was er aandacht voor de nieuwe cd Engelland van de Hoornse rapper Engel en een ander bijzonder project: Nightporter, mede tot stand gekomen door studiogast Jules Otto.

Vijf jaar geleden ontstond het idee om in de voetsporen van Rick Rubin te treden en iets vergelijkbaars te doen als zijn American Recordings met Johnny Cash. De aanleiding hiervoor waren de prachtige liedjes die Mark Ritsema al jaren schrijft en vertolkt. Klik op de onderstaande play button om Jules Otto vol liefde te horen praten over dit unieke project Nightporter.

Dolf Jansen is fan! Eens te meer het bewijs dat 3FM het zo aan het verkeerde eind heeft om hem zijn programma Leuk is anders te ontnemen.

Share : facebooktwittergoogle plus3 Responses

Leave us a comment


  • Herr Meijer on

    3FM heeft groot gelijk dat ze zo’n oervervelende babbelaar de wacht aanzeggen. Vrijdags tussen twaalf en twee staat in de Studio de radio uit … terecht. Tenenkrommend slechte humor.


  • Rob de Greeuw on

    Heu, maar dan zit je toch altijd in het Broodjespaleis?


  • Redactie on

    Claudia de Breij gaat hem vervangen! Joehoe! De Radioring-winnares keert terug naar de radio!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.