Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Sander Lantinga ook fan van Bert van Lent

Coen Swbert van lentijnenberg en Sander Lantinga zijn onafscheidelijk op de radio. Coen is echter drie weken op vakantie. Om deze leegte op te vullen is Sander op zoek gegaan naar een vervanger. Hij vroeg Bert van Lent, zijn favoriete 3FM nachtjock, om hulp. Deze wist echter niemand die Coen Swijnenberg kon vervangen. Dus zit Bert de komende week zelf naast Sander. Bloednerveus klonk hij vandaag. Gelukkig wist hij in het 2e uur de schroom van zich af te werpen. Hij won zelfs het onderdeel Praatje plaatje met een vurig betoog waar de passie van afdroop.

Aan het eind van het programma vroeg ik me het volgende af: wat nu als aan het einde van deze week Bert van Lent het nieuwe beste vriendje van Sander is geworden?

Wordt Coen Swijnenberg dan zijn favoriete 3FM nachtjock? Volgende week komt overigens Ajouad El Miloudi naast Sander zitten. Althans dat is het plan. In de derde vakantieweek van Coen Swijnenberg wordt zijn plek ingenomen door Ramon Verkoeijen. Hem ken je misschien uit de weekendshow Timur Open Radio.

Vergeet morgen niet te luisteren naar de Lent en Lant show vanaf 16u op 3FM! Ook voor niet-VMBO zwakstromers.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.