Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Update: Nieuw seizoen Deadline

Vivienne van den Assem in de serie DeadlineDe opnames voor het nieuwe seizoen van Deadline zijn gestart. Veel is er nog niet bekend over de tweede serie afleveringen. Wel zal deze minder human interest-achtig zijn. Naar verwachting zullen de opnames in april zijn afgerond. Pas in 2010 zal Deadline 2 echter op de buis te zien zijn.

Update 21-11: Er is bekend gemaakt dat vanaf 6 maart 2010 seizoen 2 van Deadline zal worden uitgezonden. Om er weer even in te komen zal vanaf zondag 22 november het eerste seizoen van Deadline worden herhaald. Het zal voor heel wat niet uitgeslapen gezichten zorgen op maandagochtend. De afleveringen worden namelijk om middernacht uitgezonden. Seizoen 2 van Deadline zal net als het eerste seizoen uit twaalf afleveringen bestaan waarbij het team strijdt tegen terroristische aanslagen.

De schrijvers hebben weer genoeg inspiratie gevonden in het nieuws van de afgelopen tijd. Zo zal een aflevering draaien om een populistische leider. Ook komt er een schandaal aan het licht bij de AIVD.

Share : facebooktwittergoogle plus5 Responses

Leave us a comment


 • Puck. on

  Ik wil veel zeggen hoor. Maar deze serie wordt even goed zoals seizoen 1 en start in 2009 vanaf 28 Februari. Dus niet naar luisteren, want dit
  klopt niet helemaal.


 • Rob de Greeuw on

  Gaat het eerder starten? Dan zijn de opnames wel heel voorspoedig verlopen. Van wie heb je dat gehoord? Thanks voor de update!


 • Puck. on

  Op één of andere game site stond heel duidelijk dat 28-2 zal beginnen. Ik weet het niet zeker, maar ik zal wel eens kijken in de gids.


 • lol on

  ik wil niet veel zeggen hoor maar op de site van de vara staat toch echt 6 maart 2010 dus niet zeggen dat je het weetg als het verkeert is


 • Redactie on

  Beste Lol,

  Zoals je in bovenstaand bericht kunt lezen heb ik op 21 november gemeld dat de serie vanaf 6 maart wordt uitgezonden.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.