Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Rob Stenders weer op TV

rob stenders stenders late vermaak rtl5Bij het lezen van de VARA gids las ik dat vanavond op RTL5 het programma Stenders late vermaak om 23.45 wordt uitgezonden. De laatste keer dat Rob Stenders op TV te zien was, is alweer enige tijd geleden. Als kwismaster bij Talpa, natuurlijk over muziek. Volgens Tienfan.nl betreft het TV optreden van Rob Stenders een herhaling van deze reeks muziekkwissen op Talpa. Tsja, die heb ik toendertijd vastgelegd op DVD voor het nageslacht. Nieuwsgierig als ik ben ga ik vanavond toch even kijken.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


 • Herr Meijer on

  23:45 ga ik niet redden.

  *gaapt nog even demonstratief*

  Waarom was je niet te Pepperen? Dat soort initiatieven moet jou toch aanspreken?


 • Rob de Greeuw on

  Om met de woorden van ome Frank te spreken:”That’s life.” Ik wilde zo graag naar Giovanca en Shane shu, maar ja. Radioprogramma van 9 tot 11, daarna een fietsje gekocht voor mijn bijna jarige dochter. Toen lunchen, boodschappen gedaan, snel nog even naar de stad want mijn zoon heeft vandaag zijn zwemdiploma A gehaald en daarop hebben we vooraf geanticipeerd met een cadeau. En woensdag zijn mijn lief en ik 9 jaar getrouwd. Ook daar cadeautjes voor gekocht. Erg lang blijven hangen in Dropstyle. :)

  ’s Avonds moest mijn lief voorslapen want nachtdienst. Vaarwel Pepper dus voor dit jaar. Maar Jules Otto afgelopen vrijdag was een meer dan waardige vervanger. En wat dacht je van aanstaande vrijdag: Engelland in Manifesto, o.a. met Diggy Dex!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.