Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

700 onuitgebrachte nummers Kane ontdekt

Kane uit elkaarEen mysterieuze weldoener is naar voren getreden met honderden nooit uitgebrachte nummers van Kane. De identiteit van de man is niet bekend gemaakt, hij zou de nummers hebben ontvangen van Dinand Woesthoff zelf. De platenmaatschappij van wijlen Kane heeft laten weten dat de nummers op een speciale cd-box zullen verschijnen. Iedereen die de cd-box wil kopen krijgt hiervoor € 150.

‘Het is absoluut een ongelofelijke vondst,’ aldus de platenmaatschappij. “De meer dan 700 nummers laten voor het eerst een verstaanbare Dinand Woesthoff horen. Het is een volstrekt raadsel waarom hij zelfs voor ons verborgen heeft gehouden hiertoe in staat te zijn.”

De frontman van Kane zou de opnamebanden aan een onbekende derde partij hebben geschonken die alleen omschreven wordt als ‘De Enige Kane Fan’. Naar verluidt werd deze zogenaamde D.E.K.F daar goed voor betaald. Het was de bedoeling dat de tracks pas het daglicht mochten zien na het uiteenvallen van Kane.

De fan heeft de banden kosteloos aan de platenmaatschappij aangeboden. Naar eigen zeggen omdat hij geen fan meer is. De platenmaatschappij is nu druk aan het onderhandelen met alle 87.583 bandleden die ooit deel hebben uitgemaakt van Kane om te bepalen welke tracks mogen worden uitgebracht.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.