Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Aloe Blacc is (g)een ‘Ticking Bomb’

De tekst van ‘Ticking Bomb’, de nieuwe single van Aloe Blacc gaat je niet in de koude kleren zitten. Zeker niet na het zien van bovenstaande indringende lyric video. Na de hit ‘I Need A Dollar’ uit 2010 was het even stil rondom Aloe Blacc. Met de monsterhit ‘Wake Me Up’ samen met Avicii ligt de wereld echter weer aan zijn voeten. Met de EP “Wake Me Up” speelt Aloe Blacc handig in op het momentum en hij heeft er alle recht toe. Het geeft je bovendien de kans de akoestische versie te horen van ‘Wake Me Up’ dat Aloe Blacc samen schreef met Avicii en Mike Einziger van Incubus.

De liedjes op de EP “Wake Me Up” staan overigens ook op het album “Lift Your Spirit” van Aloe Blacc dat 24 oktober verscheen maar helaas nog niet op Spotify staat. Dus als je nieuwsgierig naar de zes andere liedjes bent zul je je naar de winkel moeten haasten. :)

Overigens hoef je je naar aanleiding van de tekst van ‘Ticking Bomb’ geen zorgen te maken over Aloe Blacc. De track is namelijk opgenomen voor de oorlogsgame Battlefield 4, wat de tekst voor een groot deel verklaart.


Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.