Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Je hebt maar één keer om voor de eerste keer naar de nieuwe single van Alt-J te luisteren

Soms is het jammer dat je een nummer maar één keer voor de eerste keer kunt beluisteren. Iets dat zeker opgaat voor de nieuwe single ‘3WW’ van Alt-J. En dat had ik echt niet verwacht toen ze vrijdag hun teaser clip online zette. Ik dacht daar gaan we weer. Het zoveelste hipster bandje dat weken gaat teasen in plaats van gewoon hun muziek uit te brengen. Maar het viel mee. De nieuwe single arriveerde vandaag al.

3WW

‘3WW’ is de belangrijkste single die Alt-J van hun derde album “Relaxer” zullen uitbrengen. In die zin wordt er nogal wat van verwacht. Om jullie eerste luisterbeurt niet te ruïneren zullen er verder niet te veel over schrijven. Behalve dan dat het misschien wel aardig om te vermelden is dat Ellie Rowsell van Wolf Alice er op te horen is. De afkorting ‘3WW’ staat overigens voor “Three Wrong Words’.

Soundtrack voor de zomer

Het is de bedoeling dat het album “Relaxer” jouw soundtrack van de komende zomer gaat worden. Wanneer het precies uitkomt verschillen de meningen nog over. Het kan 2 of 9 juni zijn, maar veel later zal het niet worden.

Update 29 maart

Alt J heeft vandaag het tweede nummer ‘In Cold Blood’ van het album “Relaxer” uitgebracht en tegelijkertijd laten weten dat het album 2 en dus niet 9 juni uitkomt. Alleen maar goed nieuws vandaag dus.

Update 11 april

Nog geen nieuw nummer dit keer, alt-J heeft eerst een soort game voor je waarin je video’s, foto’s en gifs gerelateerd aan het nieuwe album kunt bekijken.

Tracklist “Relaxer”

01. 3WW
02. In Cold Blood
03. House of the Rising Sun
04. Hit Me Like That Snare
05. Deadcrush
06. Adeline
07. Last Year
08. Pleader

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.