Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Ook zo benieuwd waarom Dutch Uncles en Holland zich naar ons landje hebben vernoemd?

Holland Dutch Uncles

Hebben jullie dat ook dat als een buitenlandse band zich naar ons landje vernoemt je er met extra interesse naar luistert? Zo hebben deze week Dutch Uncles en Holland weer van zich laten horen.

Dutch Uncles heeft dit jaar reeds drie singles uitgebracht in aanloop naar hun nieuwe album “Big Balloon”. Dit weekend organiseren zij een go-karting race day waarvoor zij “fans, friends, and foes” uitnodigen om het tegen hen op te nemen. Het is natuurlijk volstrekt toevallig dat we met Max Verstappen één van de allerbeste Kart-racers van de wereld hebben.

Tijdens de race zal het nieuwe album van Dutch Uncles voor het eerst te horen zijn. Opgeven kan via dutchunclesracing@gmail.com. De band zegt zelf zeven jaar geleden voor het laatst gekart te hebben. Frontman Duncan Wallis heeft zelfs nog nooit rijlessen gehad, dus een overwinning ligt op de loer.

Voetballen kunnen we ook

Het vorige album van Dutch Uncles werd op even unieke wijze ten doop gehouden, met een voetbalwedstrijd tussen West Didsbury & Chorlton AFC and Bootle. Laten we daar met ons kikkerlandje nu ook best goed in zijn.

In Amsterdam geboren

Bij zangeres Holland is de connectie met Nederland nog iets duidelijker: ze is in Amsterdam geboren. Het zijn niet de minste waarmee ze vergeleken wordt: Amy Winehouse, Rihanna, Lorde en Banks.

Op haar nieuwste release ‘Forget Your Name’ vergeet ze de naam van haar geliefde(s). Nationalistisch als we zijn za dat met haar naam niet gebeuren.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.