Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Bruce Springsteen: zijn de High Hopes vervlogen?

Bruce Springsteen-High Hopes

Nog 1 nachtje slapen, dan is het vrijdag 10 januari. En dan rennen we met zijn allen naar de winkel om het nieuwe album “High Hopes” van Bruce Springsteen te kopen. Althans zo ging dat vroeger. Nog steeds is de officiele releasedatum van een album echter een belangrijk moment. Al de hele week kun je op verschillende sites het nieuwe Bruce Springsteen album “High Hopes” beluisteren. Bij de ene site fragmenten, bij een ander de volledige nummers en allemaal roepen ze om het hardst dat ze de primeur hebben.

Vandaag heeft Bruce Springsteen getracht het vuurtje weer wat verder aan te wakkeren. Er komt namelijk ook een deluxe edition van het nieuwe Bruce Springsteen album “High Hopes” uit en daar zit een dvd bij. Vandaag kun je exclusief bij Amazon al 1 clip (‘Cover Me’) bekijken. ALLEEN BIJ AMAZON.

Op de een of andere manier vind ik het allemaal niet zo passen bij Bruce Springsteen. Hij is toch de man tegen wie voorbijgangers de dag na 9-11 schreeuwden:”We need you Bruce!” En dus kwam er een nieuw album met teksten waar de mensen hoop uit konden putten en die hen hielp de verschrikkelijke tragedie te verwerken. Dat is mijn Bruce Springsteen. Niet deze man die marketingtrucjes gebruikt om zijn albumverkopen tot grote hoogte te stuwen. Daar vervliegen mijn “High Hopes” van.

Heb ik het al die jaren niet gezien of is mijn Bruce Springsteen daadwerkelijk veranderd en moet ik op zoek naar een nieuwe held die deze maatschappij van dat broodnodige beetje menselijkheid voorziet?

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.