Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Coldplay EP Prospekt’s March

coldplay prospekt’s march epVanaf vandaag is de EP Prospekt’s March van Coldplay verkrijgbaar. Vlak na het nieuws waarin Chris Martin zijn pensioen aankondigde. Hij wil geen oude rocker worden, stoppen op het hoogtepunt en meer van dat soort blabla. Bescheiden stelde hij vast dat ze gewoon geluk hebben gehad doordat bands als U2 en Greenday een adempauze hadden genomen. Terugkijkend is het inderdaad abnormaal snel gegaan met deze bedplassers, zoals Oasis ze aan de start van hun carrière noemden.

Coldplay uncool?

Met hun eerste album stond Coldplay gelijk aan de top met dank aan de hits Trouble en Yellow. Hun tweede witgehoesde staat wat mij betreft qua kwaliteit gelijk aan dat andere beroemde witte album. Ondanks de aanwezigheid van op de radio stukgedraaide nummers als In my place en The Scientist, klinkt het album nog steeds als een Clocks. :) Ten tijde van het derde album X&Y was het inmiddels niet meer cool Coldplay goed te vinden. Maar man, wat luister ik nog steeds graag naar dat album!

En toen wilden ze het anders doen. Brian Eno werd ingehuurd. En ik kan maar niet wennen aan het resultaat. Ik hoop dat de EP die sinds vandaag bijgeleverd wordt bij Viva la vida de smaak van teleurstelling wat wegspoelt.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.