Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Coldplay: nieuw album Viva la Vida te koop vanaf morgen

Officieel is het nieuwe album van Coldplay Viva la Vida pas vrijdag te koop. Een aantal winkels openen echter al morgen precies om middernacht de deuren voor iedereen die niet langer meer kan wachten. Ik wacht echter nog eventjes na het zien van het concert van Coldplay bij BNN. De nieuwe nummers konden mij nog niet zo bekoren als bijvoorbeeld Clocks. Maar soms moeten liedjes nog even de tijd krijgen om te groeien.

Nachtverkoop Viva la Vida

Ben jij wel al helemaal dol op de nieuwe liedjes dan kun je de nieuwe cd Viva la vida morgen om middernacht halen bij Velvet Music Amersfoort (inclusief een drankje. Yeah!), Velvet Music Leiden, Breda en Dordrecht (waar je een litho van het artwork kunt bemachtigen. In Breda wordt tevens het concert uit 2003 uitgezonden) en Plato Den Haag (ook hier worden gratis litho’s uitgedeeld). De Free Record Shop zal tijdens normale openingstijden een fotoboek van Coldplay cadeau doen als je de cd Viva la vida daar koopt.

Kijktip Coldplay

Het nieuwe muziekblad Off the Record besteed in hun laatste uitgave ook uitgebreid aandacht aan Coldplay. Ik heb ook nog een kijktip: volgende week vrijdag is er op BBC 2 een concert van Coldplay te zien. De Coldplay gekte begint dus langzaam maar zeker op gang te komen. Als je het album gaat hopen lees ik graag wat jij ervan vindt.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.