Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Update 27 september: Beluister hier het tweede gezamenlijke nummer van Courtney Barnett en Kurt Vile

Het lijkt een ‘indie dream come true’, Courtney Barnett en Kurt Vile die samen een nummer opnemen. Het was laatstgenoemde die midden in zijn tour wat langer in Melbourne verbleef om in de Newmarket Studios samen met Courtney Barnett wat muziek op te nemen.

‘Lokale’ zender Triple J laat weten dat de immer aanwezige Callum Barter de sessie verder in goede banen leidde.

Verdere details ontbreken op dit moment, maar uiteraard kun je het hier lezen zodra er meer nieuws is over het duo Kurt and Courtney.

Update 30 augustus

Eén liedje? Er komt een heel album aan van Courtney Barnett en Kurt Vile. De video van het eerste liedje ‘Over Everything’ kun je in de player bovenaan de pagina bekijken. Het album “Lotta Sea Lice” zal in oktober uitkomen. Er zullen ook een aantal covers op het album komen te staan.

Courtney Barnett en Kurt Vile zullen deze herfst ook gezamenlijk op tournee gaan om het album te promoten. De band die met hen meereist belooft een ware sterrenparade te worden: Janet Weiss (Sleater-Kinney, Wild Flag), Rob Laakso (The Violators, The Swirlies, Mice Parade), Stella Mozgawa (Warpaint) en Katie Harkin (Sky Larkin, touring member of Sleater-Kinney and Wild Beasts) hebben toegezegd.

Er zijn nog geen Europese data bekend.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.