Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Dansbare nieuwe releases van de afdeling Electronica: Metal, Soul en alles ertussenin

Eens even zien of we met een portie donkere, duistere elektronica het weer misschien eindelijk in de oktoberstand kunnen krijgen. Want met de huidige temperaturen wordt het wel heel moeilijk om te ontkennen dat de aarde aan het opwarmen is.

De laatste release van Trevor Jackson, Metal Dance 2, mag dan net uit zijn, nieuw zijn de nummers bepaald niet te noemen. Een verzameling Industrial, New Wave en EBM classics en rarities uit de jaren 1979 tot en met 1988. Onderstaande teaservideo maakt duidelijk dat deze compilatie behoorlijk wat duistere klanken bevat.

Het Franse Souleance zoekt, zoals je al zou verwachten, meer de soulvolle kant op op de EP Brotha. Er zit nogal een bekende sample verwerkt in een van de tracks op EP Brotha van Souleance. Haal jij deze eruit en mail je hem naar de redactie, dan valt er misschien nog wel wat te winnen…

Ross McHenry stopt er op het album Distant Oceans nog een vleugje jazz bij. Hiermee roept hij onder andere de fameuze Trouble Man soundtrack van Marvin Gaye in herinnering.

Comfort Fit brengt haar album Worlds Falling Apart wel op heel bijzondere wijze uit: als USB polsbandje dat tegelijkertijd fungeert als lot waarmee jekans maakt op een speciaal gemaakte wittte flight case welke 11 vinyl dubplates bevat, elk in een leren hoes, met daarbij 4 kunstwerken op canvas.

En dan hebben we als laatste nog de teaser voor een nieuwe track van Warpaint getiteld Love Is To Die. Als je daarvan nog geen zin in de herfst krijgt weet ik het ook niet meer. :) Warpaint zou je overigens moeten kunnen kennen van hun 2010 anthem Undertow waarvannje bovenstaand de videoclip kunt bekijken.

Update 28 oktober:
Nieuws over Warpaint! 20 januari 2014 verschijnt het tweede titelloze album en ‘Love Is To Die’ is hiervan de eerste single. Onderstaand de tracklisting van het album “Warpaint” van …eh… Warpaint!

1. Intro
2. Keep It Healthy
3. Love Is To Die
4. Hi
5. Biggy
6. Teese
7. Disco//Very
8. Go In
9. Feeling Alright
10. CC
11. Drive
12. Son

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.