Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De Mash-up als kunstvorm herontdekt: Beyonce vs D’Angelo

Mash-up Beyonce and D'angelo

Het heeft er alle schijn van dat zo aan het eind van het jaar de mash-up weer als kunstvorm wordt herontdekt. Hiermee bedoelen we overigens niet de video “Grandmixes” zoals deze en deze waarin de grootste hits van het jaar aan elkaar worden gemixt. Een mooi voorbeeld is de mash-up tussen Miley Cyrus en Sinead O’Connor. De “Beastie Birds” mash-up waarin de Angry Birds themesong met de Beastie Boys wordt gecombineerd, slaan we graag even over.

Mede omdat je deze hier al een week kunt beluisteren. En hier en hier en ook hier. Deze mash-up komt overigens niet uit de lucht vallen zoals menigeen graag mag geloven. Onderstaande Vimeo video staat al zo’n drie maanden online en kan niet anders dan de grote inspirator zijn voor de ‘Beastie Birds’ mash-up van McMaNGOs.

Beastie Birds – Brr Stick’em from Jeff Drew Pictures on Vimeo.

Beyonce vs D’Angelo

Nee, dan producer JAYBeatz. Na eerdere mash-ups waarin hij Jhené Aiko, The Weeknd en Frank Ocean combineerde en ook Drake met Beyonce is hij nu op het idee gekomen om de nieuwe Beyoncé track ‘Rocket’ te combineren met de classic ‘Untitled (How Does It Feel)’ van D’Angelo. Puur genieten! (in de slaapkamer)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.