Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Dutchbeat op Singelfestival Edam

dutchbeat op Singelfestival in EdamVrijdag 18 september vindt het Singelfestival in Edam weer plaats.  DutchBeat mag als beginnende band het festival openen om 19:15. Het derde weekend van september wordt weer genieten voor muziek- en theaterliefhebbers. Op het festivalterrein aan de haven in Edam is het dan weer tijd voor twee dagen cultureel verantwoord feesten en bewonderen. Traditioneel wordt het festival geopend door een beginnende band. Uit de vele inzendingen is dit jaar Dutchbeat gekozen. Verder staan deze editie onder andere Drive Like Maria en Roosbeef op het programma.

Dagkaarten voor vrijdag of zaterdag kosten 17,50 euro per stuk, een passe-partout 30 euro en kaarten voor de kindermiddag kosten 7 euro. Kaarten zijn te koop in Edam bij VVV Edam, Café de Gevangenpoort, Café de Prinsenbar, Hartje Edam en Kantoorboekhandel Markee. In Volendam zijn kaarten te koop bij VVV Volendam en Kan Cas Sombroek.

Kijk hier voor het volledige programma. Benieuwd naar Dutchbeat? Je kunt hier de sessie van Dutchbeat op Radio Hoorn beluisteren.

Share : facebooktwittergoogle plus4 Responses

Leave us a comment


 • Suzanna on

  Kijk, dit zijn mooie berichten! Zijn jullie erbij?


 • Rob de Greeuw on

  Dan ben ik toch vanaf 20u op de radio! :) Wel luisteren hè. ;)


 • Suzanna on

  Sorry… Is Marc alweer opgeknapt?

  Gisteren Slag om Hoogwoud verloren van een viool.. Vanavond Pepperpop voorrondes, wens ons succes. P.S. volgend weekend ff langskomen met No More Words, nieuwe single?


 • Redactie on

  Ik ben gestopt bij Radio Hoorn. Binnenkort begin ik bij Radio 501. Ik zal de nieuwe single gelijk doorsturen naar de studio!

  Heel veel succes vanavond!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.