Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Filthy Friends wil voor ‘Any Kind Of Crowd’ spelen

Filthy Friends

Filthy Friends is de rockende supergroep van Corin Tucker (Sleater-Kinney), Peter Buck (R.E.M), Bill Rieflin (King Crimson), Kurt Bloch en Scott McCaughey (the Minus 5).

David Bowie

De band werd in januari 2016 als live band opgericht om songs van David Bowie te spelen. Maar daar kwam in oktober 2016 verandering in toen Filthy Friends het nummer ‘Despierta’ (Spaans voor “ontwaken”) als onderdeel van het 30 Days, 30 Songs project uitbrachten.

Donald Trump

In het nummer bekritiseren ze Donald Trump. Dus indirect mogen we hem dus dankbaar zijn voor het feit dat Filthy Friends nieuwe muziek is gaan schrijven. Voor dit jaar staat er zelfs een album gepland. Hoeveel Bowie nummers daar op zullen staan is nog niet bekend. Misschien wel nul. 

Deze week was het nieuwe nummer ‘Any Kind of Crowd’ te horen in “The Best Show With Tom Scharpling.” Hij trapte er zijn show mee af zoals je in bovenstaande player kunt beluisteren. Ook dit nummer lijkt wel weer een politieke ondertoon te hebben.

<h2>Record Store Day</h2>

Of ‘Any Kind of Crowd’ ook op het album van Filthy Friends zal komen te staan weten we niet. Wel zal het 22 april, op Record Store Day, via Kill Rock Stars als 7” single worden uitgebracht, samen met een cover van Roxy Music’s ‘Editions of You’.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.