Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Update:Fools Garden Best Of cd High Times

De Duitse band Fools Garden heeft vooral roem (en geld) vergaard met hun wereldhit Lemon Tree. Je hoort het nummer nog dagelijks op de radio. In het buitenland is het nooit gelukt opvolging te geven aan dit immense succes. In eigen land is Fools Garden echter nog steeds populair en hebben ze nog vele hits gescoord. Na  ruim 15  jaar is het de hoogste tijd voor een Best Of verzamelaar. Op de dubbelcd is ook een live concert bijgevoegd. Het is de eerste keer dat de band zich live liet vastleggen op een geluidsdrager. Ook staat er één nieuw nummer van Fools Garden op de Best Of cd, getiteld High Time.

Voor de cd inclusief het liveconcert moet je snel zijn. Er zijn nog zo’n 50 vouchers over. Deze kunnen eind van de zomer worden ingeleverd als de cd High Times officieel uitkomt. Waarschijnlijk niet in Nederland maar dat is tegenwoordig met internet niet meer zo’n probleem. Kijk voor meer informatie op de site van Fools Garden.

Update 25-aug-09: De best of cd High Times van Fools Garden komt uit op 2 oktober. Je kun de cd nu al reserveren bij Amazon.de. Dreaming is één van hun Duitse hits ná Lemon Tree. Bekijk de clip hier.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.