Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Gary Clarke Jr. brengt tweede live album uit

Er begint zich een patroon te ontwikkelen in de carrière van Gary Clark Jr. Net als na zijn debuut “Blak and Blu” wordt ook zijn tweede album “The Story of Sonny Boy Slim” opgevolgd door een live album.

Geen overdubs

“Live North America 2016” bevat geen overdubs vermeldt het persbericht. Met andere woorden, er bestaan dus ook live albums die hier wel gebruik van maken. Dat is natuurlijk een beetje de boel bedriegen en daar heeft Gary Clark Jr. een broertje dood aan.

My Baby’s Gone

Eerste single ‘My Baby’s Gone’, origineel van Elmore James, klinkt in ieder geval al geweldig. Een nog niet eerder uitgebrachte cover en daarvan staat er nog één op het album “Live North America 2016″: Jimmy Reed’s ‘Honest I Do’.

Natuurlijk staan er ook de nodige live uitvoeringen van het album” The Story of Sonny Boy Slim” op. Onder meer ‘Shake’ waarop ook Leon Bridges en saxofonist Jeff Dazey te horen is.

Rauwe soul, funk en blues

Van Gary Clark Jr. zijn debuut staan de live uitvoeringen van ‘You Saved Me’ en ‘When My Train Pulls In’ op het album. Rauwe soul, funk en blues uitvoeringen met natuurlijk volop ruimte voor de nodige gitaarsolo’s.

Echt een aanvulling naast de studio albums van Gary Clark Jr.

Track Listing

Grinder
The Healing
Our Love
Cold Blooded
When My Train Pulls In
Down to Ride
You Saved Me
Shake feat. Leon Bridges with Jeff Dazey
Church
Honest I Do
My Baby’s Gone
Numb

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.