Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuw album Silver Eye van Goldfrapp in Dallas en Londen opgenomen

Goldfrapp brengt net als Father John Misty op 31 maart haar nieuwe album uit. “Silver Eye” wordt de opvolger van “Tales of Us” uit 2013. De openingstrack ‘Anymore’ kun je nu al beluisteren.

Het nieuwe album “Silver Eye” van Goldfrapp is geproduceerd door John Congleton (St. Vincent, Wild Beasts) in Dallas en the Haxan Cloak (Björk) in Londen. We gaan eens goed luisteren of we kunnen raden wie ‘Anymore’ heeft geproduceerd.

Leo Abrahams, die regelmatig samenwerkt met Brian Eno, is als gitarist te horen op het album “Silver Eye”, dat is gemixt door David Wrench (The xx, fka Twigs). Voor het artwork is gefotografeerd op het vulkanische eiland Fuerteventura (Canarische Eilanden).

Update 9 maart

Goldfrapp heeft vandaag een tweede nummer uitgebracht in aanloop naar de release van hun nieuwe LP. Onderstaand kun je ‘Ocean’ beluisteren. Aan Bill board vertelde Alison Goldfrapp dat de vocalen die je hoort de eerste take betreft. Extra bijzonder is dat ze zonder tekst de studio betrad en dat deze tijdens de opnames ontstond.

Update 2 april: Beluister het nieuwe album van Goldfrapp

Tracklist

01 Anymore
02 Systemagic
03 Tigerman
04 Become The One
05 Faux Suede Drifter
06 Zodiac Black
07 Beast That Never Was
08 Everything Is Never Enough
09 Moon in Your Mouth
10 Ocean

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.