Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Harry Styles meent alles op zijn solo debuut

Twee nummers zijn er verschenen van Harry Styles solo debuutalbum en als het één ding duidelijk maakt is het dat het hem menens is.

Hij heeft ook nogal wat werk te doen om na One Direction als een volwaardige artiest te worden gezien. Maar als het Robbie Williams lukt dan gaat Harry Styles er zeker ook in slagen, puur op basis van de eerste twee songs.

Sign of the Times

Natuurlijk waren ook wij geïrriteerd dat Harry Styles zijn eerste single ‘Sign of the Times’ vernoemde naar één van Prince zijn toestel nummer én album. En dan bracht hij het ook nog eens uit op de dag dat het album zijn dertigjarig jubileum vierde.

Maar net als iedereen hadden we een One Direction-achtig nummer verwacht. In plaats daarvan klonken de invloeden van David Bowie erin door.

Sweet Creature

Het titelloze debuutalbum van Harry Styles zal naar verwachting tien van dergelijke werkjes bevatten, want op tweede single ‘Sweet Creature’ dat deze week verscheen gaat hij gewoon op dezelfde voet verder.

Een ander teken aan de wand is dat Harry Styles een nummer weigerde van Ed Sheeran, die bekend staat als de hofleverancier van One Direction. Wel hebben mogelijk Johnny McDaid (Snow Patrol) en Gary Go McDaid (Rihanna) aan het album bijgedragen.

Het album verschijnt gelukkig al snel, 12 mei via het eigen label Erskine Records van Harry Styles. Het solodebuut is geproduceerd door Jeff Bhasker (Kanye West, Bruno Mars, The Rolling Stones), samen met Alex Salibian en Tyler Johnson.

Er is grotendeels opgenomen in Jamaica, waar Harry Styles en de muzikanten praktisch in de studio woonden.

Tracklist

Meet Me in the Hallway
Sign of The Times
Carolina
Two Ghosts
Sweet Creature
Only Angel
Kiwi
Ever Since New York
Woman
From the Dining Table

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.