Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Interpol: Nieuw album “El Pintor”

Interpol-El-Pintor

9 September verschijnt “El Pintor”, het nieuwe album van Interpol. Zoals de letters van de bandnaam zijn geschud, kan dat ook wel eens het geval zijn bij de muziek van het Britse trio. Frontman Paul Banks heeft solo immers driftig geëxperimenteerd, onder andere met een rap mixtape. “El Pintor” is het vijfde album van Interpol en opvolger van de in 2010 verschenen titelloze LP. Er zullen 10  tracks staan op het nieuwe Interpol album “El Pintor”dat werd opgenomen in de Electric Lady Studios en Atomic Sound.

Paul Banks speelt voor het eerst ook bas op het album “El Pintor” van Interpol. Brandon Curtis, de frontman van The Secret Machines speelt keyboards op de meeste nummers van het nieuwe Interpol album “El Pintor. Robert Joseph Manning Jr, medeoprichter van Jellyfish en tegenwoordig spelend in de band van Beck doet mee op het nummer ‘Tidal Wave’ van Interpol. ‘Twice as Hard’ bevat een bijdrage van Rob Moose (Bon Iver).

Interpol heeft het album “El Pintor” zelf geproduceerd. Voor de mixage werd Alan Moulder aangetrokken en voor de mastering Greg Calbi. Overigens hebben een aantal liedjes van het nieuwe Interpol album “El Pintor” live hun debuut al gemaakt. Onderstaand kun je Interpol in de studio aan het werk zien.

Tracklist

1. ‘All the Rage Back Home’
2. ‘My Desire’
3. ‘Anywhere’
4. ‘Same Town, New Story’
5. ‘My Blue Supreme’
6. ‘Everything Is Wrong’
7. ‘Breaker 1’
8. ‘Ancient Ways’
9. ‘Tidal Wave’
10. ‘Twice as Hard’

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.