Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kane uit elkaar

Kane uit elkaar

Kane uit elkaar

Met ingang van 2012 wordt 27 december een feestdag: Kane heeft vandaag namelijk bekend gemaakt er mee te stoppen. U leest het goed: Kane gaat uit elkaar! Ontkurk de champagne want hier moet op geproost worden.

Het is nog geen twee jaar geleden dat Kane zong nooit hun zoektocht op te geven naar de meest verschrikkelijke, drakerige rocksong. (No Surrender) Wij wisten al lang dat hun hele repertoire er uit bestaat. Eindelijk is Kane hier ook zelf achter gekomen en had Kane geen zin om zich zelf oneindig te blijven herhalen. Doordat Kane uit elkaar gaat blijven we in ieder geval verstoken van nieuwe wijn in oude zakken.

Wil je ook het oude werk van Kane uit je leven bannen? Luister dan elke dag naar Radio 501!

Share : facebooktwittergoogle plus6 Responses

Leave us a comment


 • Jan on

  U bedoelt 27 december in plaats van september?


 • Redactie on

  Inderdaad. Dank je wel!


 • Anoniem on

  Waar slaat dit op, ze stoppen helemal niet


 • Redactie on

  Wat leuk, een reactie van Dinand zelf.


 • Marc on

  Zwaar teleurgesteld moet ik helaas een rectificatie op je berichtje geven. Kane gaat er namelijk niet mee stoppen. Helaas. Over smaak valt niet te twisten, maar mijn smaak was het zeker niet. Gaat iedereen bij Ajax rollebollend over straat, al jaren lang, bij Kane is het ook nooit anders geweest. Altijd ruzie en afgunst. Een aantal bandleden zijn zelf opgestapt, anderen kregen een schop onder de bips. De gelijkenis met Ajax is wel heel erg treffend. Bekender van de ruzies dan van de prestaties. Volgens Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen (Cruijff en La Ling) gaat Kane zichzelf opnieuw uitvinden in 2012. Ach, ze weten niet beter. Gaat nooit wat worden. In 2012 gaan er weer een paar de straat op. En ik schat zo in zonder riante vertrek regeling. WEeer een nieuwe samenstelling. Maar zolang Dinand en Dennis de voormannen blijven zal het gerobbel niet over houden. Ze doen maar. Zolang ze maar geen muziek meer maken. Alhoewel, ik vrees het ergste.

  Ze slaan een andere weg in, volgens een persbulletin. Wederom de verkeerde. Hebben ze geen geen tom tom bij zich, of desnoods een oude landkaart ?

  Woesthoff is trots op het verleden van de band. Dan maakt er eregns in je hersenen een draadje flink kortsluiting als je zulke uitspraken doet. En het ergste; ze nemen afscheid bij De Vrienden van Amstel 2012. Niet naar kijken. Gewoon Radio 501 luisteren.

  Waarom het Andre Kuipers ze niet mee de ruimte in genomen ? In een ruimtesonde naar Titan. Laat ze daar maar herrie maken.Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.