Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Live optreden Celine Cairo afgelopen woensdag te zien bij Indebanvan.NL

Met de vaart der volkeren stuwt Celine Cairo haar carrière tot grote hoogte. Nadat ik haar in 2009 als derde zag finishen in de Grote Prijs van Nederland singer/songwriter finale stond ze vorig jaar opeens out of the blue, zo leek het, in DWDD. Naar aanleiding van dit optreden en haar performance op het Songbird Festival is Celine Cairo door het automerk Ford gevraagd om het gezicht van de EcoSport-campagne in Nederland te worden. Met natuurlijk als uiteindelijke doel om haar muziek onder de aandacht te brengen van een groter publiek en dat zal sneller gebeuren dan verwacht.

Ford EcoSport Live!

Aanstaande woensdagavond vindt Ford EcoSport Live! plaats, een event waarop 10 opkomende artiesten uit heel Europa een unplugged optreden verzorgen. Een van hen is Celine Cairo. Via bovenstaande YouTube playlist kun je het optreden van Celine Cairo bij DWDD terugkijken en ook kennismaken met de negen andere artiesten die woensdag live te zien waren bij IndebanvanNL.

Tijdens het optreden speelde Celine Cairo ook een aantal nummers van haar EP “Follow” dat ze afgelopen november als app uitbracht. Het Ford EcoSport Live event is namelijk de introductie van de Ford EcoSport. Een SUV die onder wordt uitgerust met de SYNC AppLink-technologie waarmee bestuurders via spraak hun Smartphone-apps, zoals bijvoorbeeld de EP “Follow” van Celine Cairo, kunnen bedienen.

De single ‘Frozen Waters’, evenals de andere nummers op de EP “Follow” geproduceerd door Fink, is woensdagavond in première gegaan.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.