Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Marié Digby: Chimera EP

Sinds de doorbraak van Esmee Denters via YouTube is het kanaal omarmd door platenmaatschappijen om nieuwe sterren mee te lanceren. Zo ook Marié Digby. Met een carrière die inmiddels al zeven jaar voortduurt heeft Marié Digby in tegenstelling tot veel andere ‘YouTube sterren’, laten zien over doorzettingsvermogen te beschikken én talent.

Vorig jaar verscheen “Winter Fields“, het alweer vijfde studio album van Marié Digby. En blijkbaar zijn er nog voldoende songs om een nieuwe EP getiteld “Chimera” uit te brengen. Inmiddels is de eerste single ‘Vanish’ ook uit, een poptrack geproduceerd door Brian West. De bijbehorende video is geregisseerd door Kii Arens en staat uiteraard op YouTube. De video voor ‘Vanish’ is naar eigen zeggen zeer geïnspireerd door de reizen van Marié Digby door Azië. Zo zijn er onder meer traditionele Thaise en Cambodiaanse dansen en kostuums in de video ‘Vanish’ van Marié Digby verwerkt.

De drie electronische nummers op de EP “Chimera” van Marié Digby zijn een duidelijke stijlbreuk met het eerdere meer akoestische werk van Marié Digby. De singer-songwriter lijkt hiermee een nieuwe, interessante weg in te slaan.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.